A Ty czyje imię
wpiszesz na okładkę?

Zamów prenumeratę z imieniem Twojego dziecka na okładce

Prenumerata Baza

6 numerów magazynu 89.40 zł + koszty wysyłki (razem: 6 magazynów)

Prenumerata Kosmos z imieniem

6 numerów magazynu
+ 1 z imieniem na okładce
99.90 zł + koszty wysyłki (razem: 7 magazynów)

Prenumerata Kosmos Ekstra z imieniem

6 numerów magazynu
+ 1 z imieniem na okładce
+ pakiet (kalendarz 2020 i naklejki)
139.90 zł + koszty wysyłki (razem: 7 magazynów i pakiet)
Sprawdź i zamów

Trzy powody dla których warto zamówić prenumeratę „Kosmosu dla dziewczynek”:

1. Nie ominie Cię żaden z numerów autorskiego, jedynego w Polsce pisma reportażowego dla dzieci. Przez co najmniej rok, każdy numer trafi do Ciebie wcześniej niż znajdzie się na rynku. Zobacz, jakie kosmiczne rzeczy można znaleźć w tym magazynie!
    Odtwórz film z przegladania magazynu Kosmos dla dziewczynek
  2. Jeśli wybierzesz prenumeratę Kosmos lub Kosmos Ekstra, trafi do Ciebie jeden magazyn z wydrukowaną na okładce, wskazaną przez Ciebie dedykacją. Wyobrażasz sobie jaka to będzie niespodzianka? Efekt wow gwarantowany 🙂
  3. Twój zakup umożliwi Fundacji Kosmos dla Dziewczynek kontynuowanie prac nad kolejnymi numerami magazynu z zachowaniem dotychczasowej kosmicznej jakości, fantazji i estetyki.

Wybierz kosmiczną prenumeratę

FAQ – Najczęstsze pytania o prenumeraty

1. Czy w prenumeracie BAZA mogę mieć dedykację?

Niestety, nie. Ta opcja zawiera tylko 6 kolejnych numerów Kosmosu dla dziewczynek.

2. Kiedy będzie wydrukowana moja dedykacja?

Wszystko zależy od tego czy złożysz zamówienie do 10 listopada czy po tej dacie. Dedykacje złożone do 10.11 zostaną wydrukowane na nr 14. Dedykacje złożone po 11.11 będą wydrukowane na nr 15.

3. Kiedy dostanę numer 14.?

Numer 14. będziemy drukować między 25 a 28 listopada. Wyślemy go do Ciebie bezpośrednio z podkarpackiej drukarni, żeby dotarł do Ciebie przed 11.12, czyli przed oficjalną datą wprowadzenia tego numeru na rynek.

4. Czy jest możliwe umieszczenie dedykacji na nr 14. jeśli zamówiłam prenumeratę 17 listopada?

Nie jest to możliwe. O północy 11 listopada zamykamy bazę z dedykacjami na okładki numeru 14. Sprawdzamy, czy mamy wszystkie dane, wysyłamy bazę do drukarni wraz z całym magazynem do druku. I czekamy z ekscytacją, żeby móc go dotknąć. Wszystkie dedykacje złożone po 11 listopada znajdą się na okładkach numeru 15.

5. Dlaczego muszę płacić za przesyłkę prenumeraty?

Magazyn „Kosmosu dla dziewczynek” jest wydawany przez fundację. Działania fundacji są finansowane przez osoby, które kupują prenumeraty, magazyny, wspierają nas zbiórkami, a także przez naszych partnerów biznesowych. Naszym celem nie jest konkurowanie na rynku wydawnictw poprzez obniżki ceny czy przejmowania na siebie kosztów przesyłki. Wysyłka sześciu listów listem zwykłym to koszt 24 zł, siedmiu 28 zł. To dla nas bardzo dużo. Potrzebujemy tych pieniędzy, żeby rozpoczynać pracę nad kolejnymi numerami. Wiemy, że praktyki na rynku są inne. Mamy poczucie, że razem z Państwem tworzymy inny rynek, za co w imieniu swoim i dziewczynek w Polsce bardzo dziękujemy