Laureaci Plebiscytu Potęga Mocy 2018

W Międzynarodowym Dniu Dziewczynek rozstrzygnęłyśmy plebiscyt Potęga Mocy!

Ogólnopolski Plebiscyt Potęga MOCY - logo plebiscytu

Waszymi głosami laureatkami zostały:

– w kategorii Moc Przyjaźni – Ola Kotecka
– w kategorii Moc Dobroczynnej Opieki – Katarzyna Żegnałek
– w kategorii Moc Odkrywania – dr Anna Wójtewicz
– w kategorii Moc Organizacji – Fundacja Autonomia
– w kategorii Moc Wizjonerstwa – Mastercard

Do wychowania dziecka tak, aby mogło rozwijać swoje moce, potrzebna jest cała wioska. Dziś na tę wioskę składają się bardzo różne osoby z kosmicznymi mocami. Są to osoby, które łączy szacunek dla indywidualności małego człowieka i wiara w jego możliwości. W ogólnopolskim plebiscycie Kosmosu dla Dziewczynek odnalazłyśmy, pokazałyśmy i uhonorowałyśmy osoby, a także instytucje, które wspierają dziewczynki w Polsce. Wierzymy, że będą one inspiracją i zachętą do działań na rzecz wzmacniania dziewczynek.
Dziękujemy za pracę kapitule plebiscytu, dziękujemy za Wasze głosy! Gratulujemy laureatkom i zapraszamy za rok!
fot.Katarzyna Gałązka