Do 8 września 2018 głosujcie na kosmiczne warsztaty „Poznaj swoje moce”

Kosmiczne warsztaty „Poznaj swoje moce” na liście najbardziej rozwojowych inicjatyw dla dzieci „Słoneczniki” portalu CzasDzieci.pl. Dziękujemy za tę nominację i prosimy o Wasze głosy!

Warsztaty powstały w oparciu o Test Mocy, opublikowany w pierwszym numerze magazynu „Kosmos dla dziewczynek” w październiku 2017. Do tej pory, już ponad 250 uczestników i uczestniczek odkrywało swoje talenty i leciało w kosmos, aby ich doświadczyć. Warsztaty trwają 90 minut. Mamy nadzieję, że niebawem znajdą się w programie kilku domów kultury, aby mogło z nich skorzystać jak najwięcej dzieci.
Już dziś oddajcie na nie swój głos. To łatwe! Zaznacz „Poznaj swoje moce’ w kategorii język. Głosować można tylko raz. Nie trzeba się rejestrować. Jesteśmy zachwycone różnorodnością inicjatyw! Zachęcamy do oddania głosu również w innych kategoriach.